KONYHAKIÁLLÍTÁS 2018

Nehéz lenne azt állítani, hogy nagy katarzis-élmény ért a hétvégi Konyhakiállításon. Mindig meglepve tapasztalom, hogy egy tematikus kiállításokon milyen sok „egyéb szereplő” vonul fel, vehettem volna késélezőtől kezdve, a bevásárlószatyorig mindent. A kiállítás főszereplői a háztartási kis-, és nagygépek voltak és megbízásukból persze a sztárséfek, akik egyszerre több helyszínen is harsogtak. Lehet, hogy ez a lakberendezői vénám hatása, de én elsősorban a konyhabútorokra lettem volna kíváncsi, amiből viszonylag kevés volt.

Azért összegyűjtöttem egy pár szépséget és érdekességet, hogy megosszam veletek:

A bútorok között szerintem kimagasló volt az olasz Poliform standja, akik a tőlük szokásos szépséget és minőséget képviselték.  Hiába, én erős vonzódást érzek irántuk.:-)  www.poliform.it

A klasszikus stílus képviseletében a KOKU Interior (Mega-Glass Kft.) íves makassar konyhabútora és a fafurnérozott, sütő köré épített designja igazán szép volt. (Sajnos egy honlapot már nem sikerült összehozniuk.)

A modern stílus vonalán, a konyhai csaptelepek idén nagyon színesek lettek a GROHE és a TEKA kínálatában, különösen dögös a TEKA neonsárga csaptelepe.

Konyhabútorok között a KIKA standján kiállított világoskék, és a Pannónia Bútorstúdió sárga konyhabútor színe fogott meg.

A színes konyhabútorhoz – vagy akár egy semleges színűhöz is élénk színfoltnak – színes hűtőszekrényt is választhatunk a LIEBHERR vagy a Gorenje kínálatából.

A színektől elkanyarodva… különlegesen szép fali páraelszívókat mutatott be a FABER, akinek a katalógusát átnézve fedeztem fel, hogy van náluk a MIELE termékéhez hasonló, pultba épített, és a pultból kiemelkedő szagelszívó is, sajnos hasonlóan borsos áron.

A képeket most egy kis videóban nézzétek meg. 🙂