BE PROUD OF YOUR HOME

LÉGY BÜSZKE AZ OTTHONODRA!

 

Szeretek nyaralásból hazaérkezni, mert már hiányzik az otthonom. Kíváncsian várom az első benyomást, ahogy megérkezünk, mert kicsit olyan, mintha először látnám a lakást, egy-két percig kívülállóként nézem a tárgyakat. Aztán elfog az öröm, mert tetszik, és megnyugszom, igen, ez én vagyok. És büszke vagyok rá.

Egy otthon kialakítása összetett feladat, legyen funkcionális, kényelmes, és ízléses. Mindez nagyon fontos. De a legfontosabb, hogy tükrözze a benne lakók egyéniségét. Mert akkor lesz a lakásból otthon, ha úgy érezzük, hogy a körülöttünk lévő berendezési tárgyakat nem csak használjuk, hanem a részünké válnak, kifejeznek bennünket.

És még egy fontos dolog: változunk. A korunk, az ízlésünk, hogy mit akarunk megmutatni magunkból. Ami öt évvel ezelőtt nagyon tetszett, ma már sekélyesnek tűnhet, mert tovább léptünk. Ne ragaszkodjunk görcsösen a tárgyakhoz, húzassuk át a kanapét, fessük új színre a szekrényt… vagy egyszerűen adjuk el őket! És jöjjön valami új!!! Ami jobban kifejez bennünket, amire újra büszkék lehetünk!

 

BE PROUD OF YOUR HOME!